Victòria còmoda del Grup Via CB Artés a la pista dels Lluïsos de Gràcia (51-67)

El Terra Endins CB Vilatorrada reacciona tard contra el Nou Bàsquet Olesa (63-68), i La Salle venç a Castellar

El CB Artés continua segon a la classificació
El CB Artés continua segon a la classificació | Hasmukh Kerai
04 de desembre del 2022
Actualitzat el 05 de desembre a les 10:36h
El Grup Via CB Artés continua amb la seva bona dinàmica, i aquest dissabte ha guanyat còmodament el Lluïsos de Gràcia, 51-67, en un matx que ha dominat des del primer quart amb avantatges que han arribat als 19 punts de diferència.

Després del 3-2 gracienc a l'inici del partit, el CB Artés ha obert forat fins acabar el primer quart 7-14. El segon període ha resultat més igualat i ha deixat el marcador 21-30 abans d'anar als vestidors.

A la tornada, els bagencs semblava que marxarien definitivament quan han arribat a la màxima diferència, amb 23-42, i més tard a 30-47 a tres minuts per al final. A partir d'aquí, però, els artesencs només han anotat un tir lliure fins al final del període i la diferència s'ha escurçat fins als 5 punts, 43-48.

Al quart definitiu, els artesencs s'han despertat i han tornat a superar la barrera dels 10 punts, 43-54, a falta de 6 minuts, que ha arribat a la quinzena, 49-64, a menys de dos minuts per acabar, i al definitiu 51-67.

Cumelles, amb 17 punts, i Ferran Mas, amb 16, han estat els màxims anotadors visitants.

El CB Vilatorrada és a punt de recuperar 17 punts conta el Nou Bàsquet Olesa

El Terra Endins CB Vilatorrada ha perdut a Sant Joan contra el Nou Bàsquet Olesa un partit en què en cap moment no ha estat per sobre en el marcador i que han arribat a estar 17 punts per sota. No obstant això, els locals, a base d'embranzides, han arribar als darrers dos minuts de partit amb opcions, quan s'han situat a només 2 punts, 63-65. L'esforç, però, els ha passat factura i el triomf ha volat cap al Baix Llobregat nord, 63-68.

Entremig, els bagencs s'han acostat un parell de vegades al marcador, tant al primer quart, com al tercer, però quan els visitants se'ls veien a sobre, tornaven a ampliar diferències a base de triples.

Per part bagenca, Xavier Roqueta ha estat el màxim anotador amb 16 punts, seguit d'Ayala amb 10.

La Salle Manresa reacciona i s'emporta el partit contra el CB Castellar

La Salle Manresa S,. Gol ha aconseguit una important victòria a la pista del CB Castellar després de capgirar al tercer quart un partit que havia arribat a perdre de 10 punts de diferència.

Els manresans han començat el partit per darrere en el marcador, fins al tercer quart, que ha estat un autèntic intercanvi de cistelles i alternatives en el marcador. Al darrer quart, els de La Salle han realitzat una exhibició que els ha situat fina a 17 punts per sobre dels vallesans. Finalment, el resultat s'ha quedat en 57-75.

Amb la seva victòria, el CB Artés encapçala el grup que, amb 7 victòries i 3 derrotes, empaita el líder CB Alpicat. Per la seva part, el CB Vilatorrada es complica la classificació i ocupa la novena posició, amb 4 victòries i 6 derrotes. La Salle Manresa iguala el seu balanç amb 5 victòries i 5 derrotes.

La propera jornada, que es disputarà d'aquí a dos caps de setmana, acollirà un nou derbi bagenc amb el La Salle Manresa - CB Vilatorrada, dissabte (17 de desembre) a 3/4 de 6 de la tarda. El CB Artés, per la seva banda rebrà el SD Espanyol diumenge a 1/4 de 8 del vespre.