El CB Navàs Viscola pateix per vèncer El Olivar, però es referma a la part alta (67-63)

Els bagencs s'han complicat en l'últim tram un matx que havien controlat fins llavors

El CB Navàs Viscola ha hagut de patir per vencer El Olivar
El CB Navàs Viscola ha hagut de patir per vencer El Olivar | Anna Riera / CB Navàs
03 de desembre del 2022
Actualitzat el 04 de desembre a les 0:16h
El CB Navàs Viscola ha aconseguit una important victòria a casa contra l'Anagán El Olivar en un partit que semblava plàcid quan s'ha arribat al final del tercer quart, però que podia haver causat un espant als locals en els darrers segons. La victòria dels bagencs, a més, se suma a l'enfrontament directe entre els dos colíders del grup, el Barça i el Pajarraco CB Santfeliuenc, que ha acabat amb triomf dels del Baix Llobregat, i que deixa els culers a només una victòria de distància.

El CB Navàs ha tingut un partit còmode fins ben entrat l'últim quart, sense grans diferències en el marcador, però sense tampoc sense que els visitants s'acostessin. El partit ha començat amb alternatives en el marcador fins a l'11-11. A partir d'aquest moment, quan faltaven 3 minuts per acabar el primer quart, els del Bages han fet una estirada fins a sumar un parcial de 20-11 que els ha permès observar els visitants des d'una certa distància els dos següents quarts.

El segon quart ha començat amb els locals més endollats. D'aquesta manera s'han viscut dues màximes diferències, 27-13 i després 29-15, fins arribar al descans amb el 34-27 en el marcador.

Al tercer quart, els visitants han arribat a posar-se a 6 punts, 36-30, però el CB Navàs ha tornat a ampliar diferències per situar-se, de nou, per sobre dels 10 punts, però sense acabar de decidir el partit en cap moment, com ho demostra el fet que tampoc no s'han superat els 13 punts de diferència.

Quan el partit ha arribat al darrer quart amb els bagencs 11 a sobre, 54-43, i encara més, quan als dos minuts s'igualava la màxima renda del partit, 60-46, i semblava que estava més encarrilat que mai, un bàsquet sota cistella, dos triples i tres cistelles més consecutives dels visitants, han situat el 60-60 al marcador. Els navassencs no s'han espantat, i s'han escapat, de nou, de 5 punts. Quedaven 30 segons, i a la següent jugada El Olivar ha fet un triple, i, a falta de només 8 segons, ha comès falta. Alba només ha anotat un dels dos tirs, però el rebot ha afavorit als de casa, que han rebut una nova personal. Yuste també només ha anotat el primer dels tirs, suficient per a posar-se a més d'un tir de distància i assegurar el matx.

Planell ha estat el jugador local més valorat, amb 10 punts i 10 rebots. Alba, amb 18 punts, i Yuste, amb 12, també han estat destacats.

Els navassencs es consoliden en tercera posició de la taula amb un balanç de 7 victòries i 3 derrotes. La propera jornada es desplaçaran a Esparraguera.