1 de 10
Patrocinis

UManresa patrocinarà aquesta temporada el Club Atlètic Manresa

Els atletes del club lluiran la marca de la universitat a la samarreta d'entrenament

Valentí Martínez i Miguel Pérez després de signar l'acord | UManresa
per Redacció, 3 de desembre de 2022 a les 18:25 |
La FUB - UManresa ha signat un conveni amb el Club Atlètic Manresa a través del qual es compromet a donar suport econòmic a l'entitat esportiva. La signatura de l'acord l'han fet aquest divendres, el president del Club Atlètic Manresa, Miguel Pérez, i el director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martinez. Com a contraprestació pel suport, els atletes del blub lluiran la marca d'UManresa a la samarreta d'entrenament.

El conveni, d'un any de durada, inclou, entre d'altres acords, que la Universitat farà una aportació econòmica de suport a la temporada 2022-2023, que es complementa amb descomptes per als esportistes del club als serveis de fisioteràpia, podologia i logopèdia de la Clínica Universitària (CU+). L'acord preveu també la realització d'exploracions biomecàniques de podologia als atletes cadets de primer any del club.

A més de lluir el nom i el logo de la Universitat a la samarreta d'entrenament, el Club Atlètic Manresa cedirà espais d'atletisme del Congost per a la imatge de la marca universitària, i en farà difusió al web de l'entitat i a les publicacions que facin a les xarxes socials. 

Un nou compromís amb l'esport local

Amb la signatura d'aquest conveni, el Club Atlètic Manresa se suma al llistat d'entitats esportives locals que reben el suport de la Universitat. En aquests moments, la institució dona suport al Club Natació Manresa, FC Pirinaica, el Club Gimnàstic Manresa, al Club Bàsquet Artés, el Manresa Fubtbol Sala, el Centre d'Esports Manresa, el Club de Bàsquet Castellet, el Club de Rugby Manresa, el Bàsquet Manresa, el Vòlei Manresa, al Pavelló del Paidós, a Tot Pàdel de Castellgalí i al Club Bàsquet Femení.

A més d'aquests ajuts, UManresa també ha fet suport a esdeveniments esportius, com el pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Manresa o el partit de waterpolo que va enfrontar les seleccions femenines de Catalunya i dels EUA. 

 

Participació