El CE Manresa rep el CF Badalona en una jornada que por ser propícia per reforçar el lideratge

El València Mestalla i el CD Teruel han empatat aquest dissabte, i el Peña Deportiva rebrà diumenge un Espanyol B que es troba en el grup de perseguidors

El CE Manresa rebrà diumenge el CF Badalona per consolidar el lideratge
El CE Manresa rebrà diumenge el CF Badalona per consolidar el lideratge | Hasmukh Kerai
03 de desembre del 2022
Actualitzat a les 19:10h
El CE Manresa rebrà el CF Badalona Futur, diumenge a les 12 del migdia a l'estadi del Congost, amb la voluntat de sumar una nova victòria que els consolidi en el liderat que ha compartit fins aquesta jornada amb el Peña Deportiva i el CD Teruel.

L'empat que s'ha registrat aquest dissabte a València entre el CD Teruel i el València Mestalla (2-) afavoreix doblement els interessos manresans, ja que es deixen punts els aragonesos i els del Túria, que es trobaven just darrere del grup de líders. Per la seva banda, el Peña Deportiva jugarà diumenge a la mateixa hora que els de Ferran Costa a casa contra un altre os, l'Espanyol B, que és l'altre perseguidor dels de dalt.

Davant tindrà un equip que ocupa una zona de descens des de fa cinc jornades que pot resultar enganyosa. Els escapolats van dissenyar una plantilla per optar a ser a les posicions d'ascens però els resultats els han situat a la part baixa de la classificació. No obstant això, la passada jornada, després de vuit partits sense vèncer i amb sis derrotes, es van imposar a un Formentera que portava cinc victòries consecutives i que es troba en el grup de perseguidors del grup capdavanter.

Per aquest motiu, faran bé els blanc-i-vermells de no confiar-se davant d'un equip que malgrat un mal inici de temporada hauria de tenir prou qualitat a la plantilla com per reaccionar en qualsevol moment.

Ferran Costa recuperarà Àlex Sánchez després del partit de sanció que va complir a Mallorca.

Pel que fa als colíders, els aragonesos ja han jugat aquest dissabte i han empatat al camp del València - Mestalla (2-2).