Sant Joan inaugurarà aquest diumenge el tram reurbanitzat del carrer Major

L'acte serà a partir de les 12 del migdia a la cruïlla amb el carrer Migdia

Carrer Major de Sant Joan de Vilatorrada reurbanitzat
Carrer Major de Sant Joan de Vilatorrada reurbanitzat | AjSJV
Redacció
02 de desembre del 2022
Actualitzat a les 20:27h
Les obres d'urbanització del primer tram del carrer Major, situat entre el carrer Migdia i el carrer Riu Cardener, arribaran aquest diumenge a la seva fi. El transcurs de l'obra ha anat segons el previst i a finals d'aquesta setmana quedarà inaugurat i obert de nou al trànsit de vehicles. L'obra ha estat subvencionada amb el Programa General d'Inversions de la Diputació de Barcelona.

"Volem agrair a tots els veïns del carrer Major la seva paciència en uns mesos que s'hauran fet feixucs, però que ara tenen una gran recompensa com és el carrer renovat", assegura l'alcalde, Jordi Solernou. "Aquesta obra també tracta d'allò que no es veu, la renovació de la xarxa de clavegueram, que estava totalment obsoleta i hagués pogut suposar un perill per a la circulació a llarg termini", afirma l'alcalde. Queda pendent el canvi de llumeneres, substituint les actuals per làmpades LED, de menys consum.

Pel que fa a l'estètica del carrer, s'ha seguit el mateix criteri que en les obres que es van executar al 2010 en l'altre tram del carrer, entre el carrer del Sol i el carrer Àngel Guimerà. A les voreres s'ha col·locat un paviment amb lloses de formigó i a la zona de trànsit de vehicles un paviment asfàltic que tingui la capacitat mecànica per absorbir el flux del trànsit.

Els autobusos podran tornar a passar per la ruta habitual que tenien abans de l'inici de les obres. La inauguració del carrer serà a partir de les 12 del migdia del diumenge a la cruïlla del carrer Migdia, que dona inici al tram del carrer urbanitzat durant aquests mesos.