Els usuaris del Servei Local d'Ocupació de Sant Fruitós aprenen a gestionar l'ansietat de no trobar feina

La iniciativa s'ha realitzat de la mà del referent de benestar emocional de l'ICS Catalunya Central

Xerrada sobre benestar emocional al Servei Local d'Ocupació de Sant Fruitós de Bages
Xerrada sobre benestar emocional al Servei Local d'Ocupació de Sant Fruitós de Bages | AjSFB
Redacció
01 de desembre del 2022
Actualitzat a les 20:56h
Aquest dimarts, els usuaris del Servei Local d'Ocupació de Sant Fruitós de Bages han pres part en un taller per aprendre a treballar l'ansietat en les situacions de recerca de feina.

La temàtica d'aquesta jornada s'ha programat perquè aquesta patologia és habitual en les persones que es troben en procés de recerca activa de feina i sovint veuen afectada la seva autoestima i, en funció de les situacions personals de cadascú, poden desencadenar processos d'ansietat que dificulten el seu dia a dia, el què pot afectar el mateix procés de recerca de feina.

Iván Sánchez, el referent de benestar emocional i salut comunitària de l'EAP Navarcles-St. Fruitós-Santpedor de l'ICS Catalunya Central, ha ofert als usuaris diferents eines i recursos per poder aplicar en el seu dia a dia.

Des del Servei Local d'Ocupació es continuarà treballant amb el referent de benestar emocional del municipi per oferir accions formatives i tallers orientats a promocionar la salut i el benestar emocional dels usuaris d'aquest servei.