La comèdia argentina «Sólo llamé para decirte que te amo» arribarà aquest cap de setmana al Kursaal

L'espectacle es podrà veure dissabte a les 8 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda

El Kursaal acollirà dues funcions de «Sólo llamé para decirte que te amo»
El Kursaal acollirà dues funcions de «Sólo llamé para decirte que te amo» | Promocional
Redacció
01 de desembre del 2022
Actualitzat a les 14:24h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest cap de setmana dues funcions de la comèdia dramàtica argentina Sólo llamé para decirte que te amo de Nelson Valente, un muntatge sobre la incomunicació familiar que es podrà veure dissabte a les 8 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda. 

La Patricia viu amb els seus fills bessons, la seva mare, la seva germana i la parella d'un dels seus fills. Ella tota sola tira endavant casa seva i té en solitud aquest pes sobre les seves espatlles. Però avui rebrà una trucada que canviarà la seva vida per sempre.

Sólo llamé para decirte que te amo és una nova proposta de l'argentí Nelson Valente (El loco y la camisa, El declive, Els gossos) amb la qual es tancarà la programació del Toc de Teatre d'aquesta temporada. El dramaturg i director retrata amb costumisme, humor i acidesa els conflictes d'identitat, i de com els llaços socials afecten la felicitat i la vida plena de les persones.

L'espectacle està interpretat pels argentins Mayra Homar, Julia Dorto, Lide Uranga, Guido Botto Fiora, Gonzalo Saenz, Juan Pablo Kexel i també compta amb l'actriu catalana Roser Batalla

Les entrades per veure Sólo llamé para decirte que te amo tenen un preu de 26 euros (24 euros per a majors de 65 anys i carnet del Galliner i 6 euros menors de 30 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.