1 de 10
Escena

El teatre Conservatori acollirà aquest divendres «Far West» de la companyia Yllana

L'espectacle s'inclou dins de la programació de Platea Jove

La Companyia Yllana interpreta «Far West» | Promocional
per Redacció, 1 de desembre de 2022 a les 11:05 |
El teatre Conservatori acollirà aquest divendres a les 8 del vespre la representació de Far West de la Companyia Yllana, un espectacle d'humor per homenatjar el gènere del western i que a hores d'ara té pràcticament les entrades exhaurides. L'espectacle s'inclou dins de la programació de Platea Jove.

En una estació de tren polsegosa a l'oest llunyà, un granger pacífic i senzill rep la seva promesa. Abans que puguin fer-se el primer petó, la noia és segrestada per dos delinqüents. El nostre heroi intentarà de totes les maneres rescatar la seva estimada mentre que ella, durant el segrest, descobrirà valors que desconeixia i que la transformaran en una autèntica heroïna.

Us donem la benvinguda al Far West, la primera incursió d'Yllana al gènere del western. A través de l'epopeia dels nostres antiherois, ens endinsarem en un món salvatge i sense llei. Visitarem tribus índies, cantines de mala mort, deserts plens de perills i viurem duels al sol, grans persecucions i, per descomptat, acció, molta acció.

Les entrades per veure Far West tenen un preu de 5 euros, i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.
Participació