1 de 10
Infància

Sant Fruitós impulsa un nou servei de canguratge gratuït

La proposta va dirigida a infants de 3 a 12 anys i es realitzarà durant els caps de setmana de desembre

Sant fruitós tindrà servei de cangur el mes de desembre | Arxiu
per Redacció, 30 de novembre de 2022 a les 18:09 |
L'Ajuntament de Sant Fruitós impulsa un nou servei gratuït de canguratge per tal de contribuir a l'harmonització de la vida familiar i personal, donant així resposta a les necessitats de conciliació existents, principalment per part de les dones, pel que fa a l'atenció dels infants a la seva cura.

Des de l'Ajuntament es considera que aquest temps de cures és un dret que moltes famílies no disposen, especialment les dones, a qui històricament se'ls ha atribuït el treball de la criança dels infants.


Aquest nou servei, que va dirigit a famílies amb infants de 3 a 12 anys, s'oferirà durant els tres primers caps de setmana d'aquest mes de desembre, els dies 3 i 4, 10 i 11 i 17 i 18 de desembre. L'horari del servei serà de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 5 de la tarda a les 9 del vespre.

La proposta es realitzarà el Nexe Espai Jove i els nens i nenes podran prendre part en diferents propostes de joc, tallers lúdics i altres activitats de lleure.


Les famílies interessades a fer ús del servei poden inscriure's per reservar plaça a través d'aquest enllaç o dirigir-se directament al Nexe Espai Jove. Les places són limitades.

 

Participació