Unes 200 persones, a la gala del Ballet Clàssic Manresa a favor del CR en Trastorn de l'Espectre Autista

Van interpretar "El llac dels cignes" al Teatre Auditori de Navarcles

El Ballet Clàssic Manresa va interpretar «El llac dels cignes» a favor del CR TEA CC
El Ballet Clàssic Manresa va interpretar «El llac dels cignes» a favor del CR TEA CC | CR TEA CC
Redacció
30 de novembre del 2022
Actualitzat el 01 de desembre a les 0:26h
Diumenge passat, el Ballet Clàssic Manresa (BCM) va oferir un any més una gala benèfica a favor del Centre de Recursos en Trastorn de l'Espectre Autista de la Catalunya Central (CR TEA CC). Enguany, gairebé 200 persones van omplir la platea del Teatre Auditori de Navarcles per veure El llac dels cignes, un espectacle ple de moments emotius i amb una esplèndida posada en escena.

El mes d'octubre, Manresa Teatre Musical (MTM) va oferir igualment dos espectacles musicals a favor del CR TEA CC, en aquest cas van ser els musicals El rei lleó i Spamalot. Gràcies a la recaptació dels tres espectacles, el CR TEA CC pot continuar ajudant les famílies d'infants amb TEA del Bages i voltants.

Fa anys que tant MTM com BCM fan aquestes gales benèfiques i ja s'ha establert una col·laboració entre les entitats artístiques i l'associació de familiars de persones amb TEA que esperen amb delit veure any rere any els espectacles que ens ofereixen.

En paral·lel, el CR TEA CC ha encetat també una campanya de micromecenatge per aconseguir editar un nou llibre de contes sobre autisme (10 anys, 10 contes). La campanya acaba el dia 19 de desembre i encara els falta recaptar el 40 % del total.