Món Sant Benet estrenarà divendres l'activitat familiar «Operació Reis d'Orient»

Alterna un petit joc de pistes pel monestir de Sant Benet i l'elaboració d'una recepta típica de l'època nadalenca

L'«Operació Reis d'Orient» de Món Sant Benet iniciarà divendres la seva segona temporada
L'«Operació Reis d'Orient» de Món Sant Benet iniciarà divendres la seva segona temporada | MSB
Redacció
29 de novembre del 2022
Actualitzat a les 18:00h
Món Sant Benet estrenarà aquest proper dissabte 3 de desembre l'activitat familiar Operació Reis d'Orient, que alterna un petit joc de pistes pel monestir de Sant Benet i l'elaboració d'una recepta típica de l'època nadalenca.

L'activitat, pensada per a infants de 3 a 8 anys, planteja un joc de pistes per diferents espais del monestir amb l'objectiu final de trobar la clau dels tres Reis d'Orient. El joc es combina amb un petit taller de cuina on es prepara una recepta tradicional de l'època nadalenca: les neules. Un cop acabat, les famílies que ho desitgin podran escriure la carta als Reis d'Orient.

La segona edició de l'activitat ja té les entrades a la venda i es durà a terme els caps de setmana i festius del 3 de desembre al 5 de gener en diverses sessions diàries. Es tracta d'una proposta dirigida a públic familiar i pensada per a fer amb infants acompanyats sempre d'un adult.

Les entrades, que tenen un preu de 5 euros els adults i 9,5 euros els infants, poden adquirir-se ja a la pàgina web de l'equipament i a les taquilles del monestir i inclouen tot el material necessari per a la realització de la gimcana i la recepta culinària.