El Kursaal ha venut en tres setmanes més de 2.000 entrades del musical «La jaula de las locas»

L'espectacle farà temporada al teatre manresà del 19 al 22 de gener en sis funcions

«La jaula de las locas» es representarà a Manresa del 19 al 22 de gener
«La jaula de las locas» es representarà a Manresa del 19 al 22 de gener | Promocional
Redacció
28 de novembre del 2022
Actualitzat a les 17:04h
En poc més de tres setmanes, el teatre Kursaal ja ha superat les 2.000 entrades venudes del musicalLa jaula de las locas que, després de 5 anys d'èxit, arribarà del 19 al 22 de gener en sis funcions a Manresa. Es tracta d'una gran comèdia musical de Broadway protagonitzada per Àngel Llàcer i Ivan Labanda amb Manu Guix com a director musical d'aquest gran clàssic que parla sobre la llibertat. Amb aquest espectacle de més de 50 artistes entre músics, actors i ballarins, tornen els grans musicals al Kursaal, després de 5 anys del darrer, Priscilla, reina del desierto, que va passar pel teatre l'octubre de 2017.

Les entrades per veure La jaula de las locas al Kursaal de Manresa es poden comprar a taquilles i per internet. La sessió d'estrena serà dijous 19 a les 7 de la tarda i les entrades costaran un preu únic de 39 euros, el mateix preu que la sessió de divendres a les 5 de la tarda. Les funcions de divendres a les 9 del vespre, dissabte a les 5 de la tarda i a les 9 del vespre, i diumenge a les 6 de la tarda tindran preus diferents si són a platea o a amfiteatre. A platea el preu serà de 55 euros (49 euros amb el Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 30). I a l'amfiteatre serà de 49 euros (43 euros amb el Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 30). 

La gira de La jaula de las locas passarà per Manresa en la seva recta final, que acabarà a Mallorca la darrera setmana de gener, i és l'única població catalana que acollirà el muntatge, a part de Barcelona, on es va estrenar, i on tornarà al febrer per fer la seva tercera temporada al Teatre Tívoli. Protagonitzada per Àngel Llàcer i Ivan Labanda, són dues hores i mitja de diversió, altes dosis de glamur, decorats molt vistosos i 140 canvis de vestuari.

A La jaula de las locas la plàcida vida de parella d'Albin i Georges, propietaris del club nocturn La Cage aux Folles de Saint Tropez, es veu totalment alterada per una notícia inesperada. Jean Michel, el fill de Georges, es va a casar amb la filla d'un diputat ultraconservador, gran defensor dels valors més tradicionals a la vida familiar. La trobada explosiva entre dues famílies tan diferents desencadena una divertidíssima comèdia plena d'amor i de situacions delirants.