1 de 10
Fotografia

L'Ajuntament de Manresa organitza una segona passejada fotogràfica pel Centre Històric

"Histogram, una foto-passejada pel Centre Històric" tindrà lloc el pròxim dijous a partir de les 7 de la tarda

Dijous es tornara a fer un recorregut fotogràfic pel Centre Històric | AjM
per Redacció, 28 de novembre de 2022 a les 16:42 |
Amb l'objectiu de dinamitzar i posar en valor els carrers i el patrimoni arquitectònic del nucli antic de Manresa, l'Ajuntament, a través de la regidoria de Centre Històric, organitza la segona edició d'Histogram, una foto-passejada pel Centre Històric. Tindrà lloc el proper dijous 1 de desembre, de 19 a 20.30h.

Després de l'èxit de la primera convocatòria, celebrada el juliol passat, es farà de nou un recorregut pel Centre Històric sota el guiatge d'un dinamitzador, Hasmukh Kerai, que ajudarà els participants a fer volar la seva imaginació inspirant-se fotogràficament en racons i espais d'aquest entorn. En aquesta ocasió, es podran fotografiar els llocs més emblemàtics aprofitant i gaudint de la il·luminació i la decoració nadalenques.


La passejada fotogràfica arrencarà a les 7 de la tarda a la plaça de la Mel i acabarà el recorregut a la plaça Major. Les fotos que facin tots els participants es poden enviar per correu electrònic a regidoriach@ajmanresa.cat fins al 15 de desembre.

A més, des del mateix dia de l'activitat, els participants podran publicar les fotografies a les seves xarxes socials, utilitzant els hashtags #HistogramNadalManresa i mencionant o etiquetant el compte de la regidoria de Centre Històric de Manresa: Facebook @centrehistoricmanresa - Instagram @ch_manresa - Twitter @Manresa_CH


Per participar en aquesta segona edició de Histogram, una foto-passejada pel Centre Històric” cal inscriure's prèviament en aquest formulari. Les places són limitades.
Participació