1 de 10
Mercats

El Mercat de Cabrianes exhaureix l'oli de la collita d'enguany que va posar a la venda

L'organització aposta per mantenir la fórmula d'enguany, que fa coincidir el Mercat de l'Oli i el Mercat de Nadal en un mateix dia

El Marcat d'Oli de Cabrianes va exhaurir les existències d'oli | AjSllt
per Redacció, 28 de novembre de 2022 a les 16:18 |
Cabrianes va celebrar diumenge al matí la tercera edició del Mercat de l'Oli i el tradicional Mercat de Nadal que organitzen l'OTP Cabrianes i l'Associació de Veïns i Veïnes de Cabrianes, amb el suport de l'Ajuntament de Sallent.

El dia va engegar amb temperatures d'hivern, però, tot i això, l'afluència de públic va ser elevada en tot moment. Al migdia, la trentena de parades que ocupaven la plaça de la Vinya i l'espai de davant d'El Centru no donaven l'abast a atendre als visitants i a la clientela provinent principalment del nord de la comarca del Bages, des de Manresa fins a Balsareny.


El mercat va comptar amb la participació de productors d'oli del Bages, de l'Empordà, del Baix Ebre i de la Noguera, com és el cas de la marca Terra la Vita amb seu a Cabrianes i oliveres a Artesa de Segre. La venda d'oli verd de la collita d'enguany es va exhaurir.

També va ser un profitós matí comercial per als productors agroalimentaris de la comarca, com el Forn de Cabrianes, els Ous de l'Oriol, la Formatgeria Gavarresa, etc.


L'organització aposta per mantenir en el futur la fórmula d'enguany, que fa coincidir el Mercat de l'Oli i el Mercat de Nadal en un mateix dia.
Participació