1 de 10
Fira de Sant Andreu

L'organització, satisfeta amb la Fira de Sant Andreu tot i les vendes desiguals de paradistes i comerç

La UBIC lamenta que el carrer Guimerà hagi seguit obert al trànsit, dificultant el pas dels vianants i privant així d'organitzar-hi activitats

La Fira de Sant Andreu ha donat unes vendes desiguals entre comerç i paradistes | Jordi Preñanosa / UBIC
per Redacció, 27 de novembre de 2022 a les 20:26 |
Manresa s'ha omplert de visitants aquest cap de setmana amb la Fira de Sant Andreu, la inauguració de la pista de gel i l'encesa de llums de Nadal. Les tardes de divendres però sobretot de dissabte van registrar una gran afluència de públic tant a les parades com als principals eixos comercials.

Tot i així, les vendes han estat desiguals tant per a comerciants com per a paradistes. Mentre que segons quins productes o establiments estan molt satisfets amb el cap de setmana, altres experimenten una baixada de consum que ja havien començat a notar durant l'estiu, però que s'està accentuant sobretot aquest últim trimestre de l'any. Aquestes sensacions contrasten amb l'eufòria viscuda a la campanya de Nadal de 2021, que va ser excepcionalment bona.


La UBIC, com a organitzadora de la Fira, valora positivament aquesta edició, i dona per assolits els objectius de captar transit de clients als eixos comercials, ordenar les parades i sumar actes, però lamenta que el carrer Guimerà hagi seguit obert al trànsit, dificultant el pas dels vianants i privant així d'organitzar-hi activitats. 

Participació