Final apoteòsic del CN Manresa contra el CN Caldes (13-12)

Els manresans, que perdien de quatre gols durant l'últim quart, han aconseguit la remuntada per mantenir-se invictes

Els jugadors del CN Manresa celebren la soferta victòria contra el CN Caldes
Els jugadors del CN Manresa celebren la soferta victòria contra el CN Caldes | Simón Noguera
27 de novembre del 2022
Actualitzat a les 17:46h
El CN Manresa ha aconseguit una victòria apoteòsica aquest diumenge contra el CN Caldes. Els manresans han aconseguit capgirar el marcador quan perdien de quatre gols en l'últim quart, per mantenir-se líders i invictes a la categoria.

El primer quart ja feia pensar en les dificultats que es podien trobar els manresans per superar al Caldes. Un 1-4, després de desaprofitar una pena màxima posava les coses costa amunt per als de casa. El gol del CN Manresa anotat per Noguera.

El segon quart semblava que les coses s'adreçaven per als de Torilo, que amb dos gols de Puerta, anotaven un parcial de 2-1 i donaven esperances de triomf cara a la segona meitat del partit.

Després del canvi de camp, un nou parcial a favor dels vallesans posava les coses molt difícils per als amfitrions. Un 2-3 amb gols dels del cor de Catalunya obra de Fernàndez.

S'arribava al darrer quart tres gols per sota. però l'esperit vencedor dels jugadors del CN Manresa, ajudats per la càrrega de faltes personals dels visitants han propiciat el miracle. Només començar, els del CN Caldes anotaven el 5-9, que posava la victòria manresana gairebé impossible. Però els miracles existeixen si hi ha fe. Noguera, per dos cops, Pelegrín i Mayol feien que del 6-10 es passes al 9-10. L'esquerrà Estany, en superioritat, feia l'empat.

Un temps mort del tècnic visitant aturava la remuntada, i aconseguia que tornessin a escapar-se en el marcador fins al 10-12. Llavors ha arribat el més difícil. Noguera i dos gols de León feien que el marcador donés un tomb i, a només 8 segons per al final, els manresans aconseguien que els punts fossin per a ells tot mantenint-se invictes.

Fitxa tècnica
- CN Manresa: E Cruz, G Fernàndez 2, M Puerta 2, R Ruiz, R Serra, O Muns, L Mayol 1, A León 2, X Pelegrín 1, A Noguera 4, A Estany 1, I Rey, A Fernàndez.
- CN Caldes: A: A Rodríguez, E Val 1, O Sanz, C Ariel, A Holgado, A López 2, S Vicario, O Nonell 1, D Hernández, G Modrego 4, O Vades, C de la Cerdà 4, I Siais.
- Àrbitres: Arnau Olmos i Adrià Diaz. Van assenyalar 8 expulsions als locals, contra 18 i 3 penals als visitants.
- Parcials: 1-4, 2-1, 2-3, 8-4.