Noahtada de líder del CE Manresa a Mallorca (0-2)

El davanter decideix el partit en el primer temps i el bon posicionament dels jugadors aguanta el resultat en el segon

Noah ha estat decisiu a Mallorca
Noah ha estat decisiu a Mallorca | Hasmukh Kerai
27 de novembre del 2022
Actualitzat a les 14:24h
El CE Manresa ha aconseguit una nova victòria a Segona RFEF, que li permet assolir el lideratge del grup després d'un partit molt seriós a Mallorca, que ha encaminat Noah amb dos gols al primer temps i que ha sabut mantenir la defensa en el segon període.

Com en els darrera partits, el CE Manresa s'ha avançat de seguida en el marcador. Al minut 13, Noah rematava, inapelable, una centrada des de la dreta al fons de la porteria des de l'àrea petita per posar els homes de Ferran Costa davant en el marcador. Abans, al minut 10, la defensa local treia de sota la porteria un xut d'Acedo que entrava a gol.

El segon gol tindria els mateixos protagonistes. Fregant la mitja hora de joc, Acedo feia una passada en profunditat a Noah, que superava el porter i marcava a porta buida. El 0-2 deixava la victòria molt encarada per als blanc-ivermells.

A la segona part, els manresans han sabut contenir el partit amb una bona defensa, però també han tingut les seves oportunitats de gol. Al minut 57, un xut de Priego ha estat enviat a córner pel porter local. Tres minuts més tard, era una centrada enverinada d'Àlex Iglesias la que ha estat a punt de pujar al marcador.

El bon posicionament dels jugadors del CE Manresa ha permès arribar al final de partit sense donar als mallorquins més oportunitats de gol.

Amb aquesta victòria, conjugada amb la increïble derrota del RCD Espanyol contra el València Mestalla per 0-6, el CE Manresa es posa líder del grup 3 de Segona RFEF a l'espera de la disputa dels partits del Teruel i el Peña Deportiva que, com a molt, els empataran a punts al capdavant de la classificació. La propera setmana, el CE Manresa rebrà el Badalona al Congost.