El CB Navàs Viscola aconsegueix el tercer triomf consecutiu a la pista del Plus Ultra Roser (57-66)

Els navassencs no han decidit fins a l'últim quart un partit que sempre han dominat en el marcador

El CB Navàs ha sumat a Barcelona la tercera victòria consecutiva
El CB Navàs ha sumat a Barcelona la tercera victòria consecutiva | Anna Riera / CB Navàs
26 de novembre del 2022
Actualitzat a les 23:10h
El CB Navàs Viscola ha sumat aquest dissabte la seva tercera victòria consecutiva després d'imposar-se, 57-66, a un Plus Ultra Seguros Roser que no ha posat les coses gens fàcils als bagencs.

El partit s'ha desenvolupat amb diferències mínimes a favor del CB Navàs durant tot el partit que s'ha ampliat en el darrer quart, i ha evitat als bagencs una sorpresa d'última hora. El primer quart ha finalitzat amb 3 punts d'avantatge per als visitants, que s'han reduït a 1 abans d'anar als vestidors. Al final del tercer quart les coses no han millorat massa i s'ha arribat al tram final del partit amb tot per decidir, 49-51.

Ha estat en el quart definitiu quan els navassencs han estripat el partit amb un parcial de 8-15, que els ha permès encarar el final del partit amb més garanties. Yuste ha estat el jugador més valuós per part bagenca amb 18 punts, 7 rebots i 5 assistències.

Amb aquesta victòria, el CB Navàs es consolida en tercera posició, amb 6 victòries i 3 derrotes, només darrere del Pajarraco CB Santfeliuenc i el Barça, que compten amb només 1 derrota. A la propera jornada, el CB Navàs rebrà l'Anagán El Olivar, dissabte a 2/4 de 8 del vespre.