1 de 10
Vins

L'Abadal Wine & Gastro Experience torna a omplir de gent, vins, aromes i sabors

El tradicional mercat de Nadal del celler d'Horta d'Avinyó ha ofert noves propostes gastronòmiques i recreatives

L'Abadal Wine & Gastro Experience abans d'arribar al vespre | Pere Fontanals
per Pere Fontanals, Avinyó, Catalunya | 26 de novembre de 2022 a les 22:34 |
El celler Abadal ha tornat a obrir les seves portes al Nadal amb una nova edició de l'Abadal Wine & Gastro Experience, que enguany ha tingut un enfocament més vínic i gastronòmic que mai, i ha omplert de gent les parades, els maridatges i totes les activitats.

Aquesta nova edició ha vingut acompanyada de moltes novetats, entre elles una nova barra de Vins de Col·lecció, que ha permès degustar en exclusiva algunes de les joies vinícoles del celler. Pel que fa als tastos i a les experiències gastronòmiques, els visitants han pogut gaudir de nous maridatges, amb fumats Carpier, amb cuina del vi, o dinars de fusió amb Mutsuo Kowaki o d'autor amb Ca l'Amador, entre d'altres propostes


Com a cloenda, l'Abadal Wine & Gastro Experience ha ofert un sopar gastronòmic d'harmonies, contrastos i petits tresors de vi, amb el xef Jordi Llobet i amb els enòlegs Ramon Roqueta i Miquel Palau.

Durant tota la jornada, els visitants hi han trobat el tradicional mercat nadalenc del celler amb noves propostes de paradistes, gastronòmics i d'artesania; l'Espai Gastro Bar amenitzat amb tres actuacions musicals en directe; visites al celler, i algunes propostes per als menuts de la casa.

 

Participació