El
celler Abadal ha tornat a obrir les seves portes al
Nadal amb una nova edició de l'
Abadal Wine & Gastro Experience, que enguany ha tingut un enfocament més
vínic i gastronòmic que mai, i ha omplert de gent les parades, els maridatges i totes les activitats.
Aquesta nova edició ha vingut acompanyada de moltes novetats, entre elles una nova barra de
Vins de Col·lecció, que ha permès degustar en exclusiva algunes de les joies vinícoles del celler. Pel que fa als tastos i a les
experiències gastronòmiques, els visitants han pogut gaudir de nous maridatges, amb fumats
Carpier, amb
cuina del vi, o dinars de fusió amb
Mutsuo Kowaki o d'autor amb
Ca l'Amador, entre d'altres propostes
Com a cloenda, l'Abadal Wine & Gastro Experience ha ofert un
sopar gastronòmic d'harmonies, contrastos i petits tresors de vi, amb el xef
Jordi Llobet i amb els enòlegs
Ramon Roqueta i
Miquel Palau.
Durant tota la jornada, els visitants hi han trobat el tradicional
mercat nadalenc del celler amb noves propostes de paradistes, gastronòmics i d'artesania; l'
Espai Gastro Bar amenitzat amb tres actuacions musicals en directe; visites al celler, i algunes propostes per als menuts de la casa.