Pedro Martínez: «Marxo content de l'esforç, però no puc estar satisfet pel resultat»

Jaka Lakovic creu que la victòria del seu equip ha estat justa

Pedro Martínez durant el partit contra el Gran Canària
Pedro Martínez durant el partit contra el Gran Canària | M. Henríquez
26 de novembre del 2022
Actualitzat a les 20:53h
El tècnic del Baxi Manresa, Pedro Martínez, ha analitzat positivament la posada en escena del seus jugadors contra el Gran Canaria, tot i que ha trobat a faltar una defensa millor. "Hauríem d'haver jugar amb més físic", ha comentat Martínez. En línies generals l'entrenador de l'equip manresà creu que els seus jugadors han fet un bon partit "malgrat alguns errors". De les errades, Martínez s'ha mostrat més preocupat pels errors defensius que pels ofensius. També ha reconegut que sense aquests errors la victòria s'hauria quedat igualment a Las Palmas ja que els locals "han estat millors". 

Sobre els debutants a la Lliga Endesa Jordan Caroline i Matthias Tass n'ha dit que "ho han intentat i han jugat amb bona mentalitat. A dia d'avui no els podem demanar res més". Martínez continua esperant l'arribada d'un altre pivot que ajudi l'equip.

Tyson Pérez no ha tingut minuts aquesta tarda al Gran Canaria Arena. L'hispanodominicà no té cap lesió i l'absència de minuts es deu purament a una decisió tècnica. 

Jaka Lakovic creu que la victòria del seu equip ha estat justa
L'entrenador del Gran Canaria, Jaka Lakovic, ha lamentat el mal inici del seu equip. Sobretot pel què fa a la mentalitat. "No hem començat bé", ha valorat l'eslovè. Lakovic ha parlat de partit "trampa" ja que si bé el Baxi Manresa passa per dificultats ja va demostrar contra el Baskonia què pot fer. Però després, els locals s'han recuperat i han guanyat el partit "de forma merescuda".

Arxivat a