El Manresa CBF reprèn el camí de la victòria contra el Joventut Les Corts (55-48)

Les manresanes han capgirat el marcador a l'últim quart després d'anar tot el partit per darrere

Judit Ortiz ha anotat 10 punts contra el Joventut Les Corts
Judit Ortiz ha anotat 10 punts contra el Joventut Les Corts | Hasmukh Kerai
26 de novembre del 2022
Actualitzat a les 23:11h
El Manresa CBF ha aconseguit aquest dissabte un important triomf contra el Joventut Les Corts per 55-48 en un partit amb molt baix percentatge de tir que només ha afavorit a les manresanes en l'últim quart. Important triomf per com s'ha aconseguit, patint, i perquè es recupera el camí del triomf després de les dues últimes derrotes.

El partit ha començat amb intercanvi de cistelles fins que les visitants s'han desenganxat en el marcador i han aconseguit uns impressionants 26 punts en el primer quart fins a situar-se 9 per sobre. A partit d'aquí les barcelonines han dominat el partit fins a mig últim quart.

Entremig, al minut 4 del segon període, 28-29, al minut 3, 33-34, i al minut 4 del tercer període, 35-36, les locals s'han posat a un punt de Les Corts, però les visitants sempre han reaccionat sense deixar-se atrapar.

Això no obstant, no ha passat en els moments decisius del partit. En tot l'últim quart, les barcelonines només han anotat 4 punts i les del Bages ho han aprofitat, per acostar-s'hi, superar-les i, fins i tot aconseguir la seva màxima diferència a favor coincidint amb el final del partit, 55-48. Les visitants han quedat encallades amb 47 punts a 6 minuts per al final, 41-47, i només han pogut anotar un punt més, mentre que el Manresa CBF en feia 14.

Mar Martí ha estat la màxima anotadora del partit amb 11 punts. Judit Ortiz i Sira Beltran n'han fet 10, mentre que Paula Barghout s'ha quedat en 8.