Sant Fruitós instal·la un cor solidari de recollida de taps de plàstic

Els beneficis de la recollida serviran per donar suport econòmic a iniciatives de la Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral

Cor solidari de recollida de taps a Sant Fruitós
Cor solidari de recollida de taps a Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
26 de novembre del 2022
Actualitzat a les 12:42h
Un gran cor verd solidari llueix des de dimecres passat a la plaça Alfred Figueras, a tocar de l'edifici del Nexe - Espai de Cultura de Sant Fruitós de Bages, per tal que els veïns puguin dipositar-hi taps de plàstic i així contribuir a diferents projectes de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral.

Aquest projecte té una doble vessant, per una banda l'ecològica, ja que fomenta el reciclatge i l'economia circular reconvertint un material que ja no s'utilitza en nous productes, i per l'altra, la solidària, destinant els diners obtinguts del reciclatge d'aquests productes, a causes socials.

La Fundació Catalana per la Paràlisi Cerebral és l'entitat on es destinaran els beneficis aconseguits de la recollida de taps al municipi. Aquesta fundació té engegats diferents projectes com la iniciativa "sense transport, no hi ha esport" que ofereix transport porta a porta a persones afectades de paràlisi cerebral amb la finalitat d'oferir el suport logístic necessari per a facilitar-los l'accés al lleure i a les activitats esportives.

Aquesta estructura en forma de cor, és un contenidor on es poden dipositar tota mena de taps fets de polietilè, un material d'alta qualitat i que té molta demanda. S'hi poden dipositar taps d'ampolles d'aigua i refrescos, de productes de neteja, de productes d'higiene com xampús o desodorants, de brics de llet i també d'objectes d'oficina cop taps de cola o de bolígrafs.