1 de 10
Nadal

El Campi Qui Jugui tornarà al Palau Firal de Manresa després de 9 anys d'exili

El Saló de la Infància i la Joventut de Manresa, que estarà dedicat a l'espai exterior, recuperarà el seu emplaçament original del 27 de desembre al 4 de gener

Presentació del cartell del Campi Qui Jugui, obra de Valentí Gubianas | AjM
per Redacció, 26 de novembre de 2022 a les 09:32 |
El Saló de la Infància i Joventut Campi Qui Jugui de Manresa retornarà aquest Nadal al Palau Firal de Manresa, l'emplaçament que el va veure néixer l'any 1985. Des del 2013, s'havia celebrat al Complex Vell Congost i, durant els dos darrers anys, a causa de la pandèmia, s'havia celebrat a la nau de l'Anònima.

Enguany, l'organització, formada per l'Associació Campi Qui Jugui i l'Ajuntament de Manresa, ha decidit traslladar-lo de nou al Palau Firal en constatar que el Vell Congost cada cop acull més activitat esportiva, la qual cosa en les darreres edicions havia dificultat les tasques de muntatge i desmuntatge del saló.


Aquesta edició pretén també celebrar el retorn a la normalitat després d'aquests anys marcats per les restriccions i les adaptacions del Campi Qui Jugui a la pandèmia. D'aquesta manera, el Saló recuperarà la diversitat d'activitats i el seu format tradicional, basant els seus valors en la participació, la companyonia i la integració.

Per aquesta edició, l'eix temàtic vertebrador escollit és l'espai exterior i tot allò vinculat amb l'univers. La imatge que s'ha escollit per al cartell del saló, obra de Valentí Gubianas per tercer any consecutiu, ha donat vida als personatges protagonistes del cartell. Segons paraules de l'il·lustrador navassenc, es volia reflectir la imatge d'uns infants que descobreixen un nou món, l'espai exterior, on troben una llibertat sorprenent i emocionant per poder experimentar amb el joc i l'aprenentatge.


El cartell ha estat presentat aquesta setmana per la regidora d'Infància, Joventut i Persones Grans de l'Ajuntament de Manresa, Rosa M. Ortega; la presidenta de l'Associació Campi Qui Jugui, Silvia Bayer; dos representants de l'entitat, Núria Maraver i Pau Thomen, i el gestor del saló per part de l'Associació Turisme i Fires de Manresa, Ferran Ramírez.

El Campi Qui Jugui d'enguany manté les seves dates habituals i se celebrarà entre el 27 de desembre i el 4 de gener en horari de 16 a 20.30 h, amb l'excepció de la jornada de cap d'any, en què tancarà les seves portes a les 20 h.


 

Participació