El CE Manresa visitarà diumenge un Mallorca B poc golejador

Els blanc-i-vermells Pascual i Sureda tornen al camp on van fer part de la seva formació com a futbolistes

A Mallorca serà important que el CE Manresa tingui gol
A Mallorca serà important que el CE Manresa tingui gol | Hasmukh Kerai
25 de novembre del 2022
Actualitzat a les 22:17h
El CE Manresa jugarà diumenge a les 12 del migdia a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio per jugar el partit corresponent a la 12a jornada contra el RCD Mallorca B, l'equip menys golejador del grup a casa seva (3), però també un dels que hi encaixa menys gols (3).

Els blanc-i-vermells visitaran les Balears en un bon moment de joc i resultats a la Segona RFEF després de la victòria, diumenge passat, contra l'Ibiza al Congost, i amb la voluntat de marcar a Mallorca, en un escenari on, fins ara, s'han donat resultats molt curts de gols.

Jaume Pascual i Toni Sureda tornen a al camp on van fer part de la seva formació com a jugadors. Pascual va jugar amb el rival de diumenge, el Mallorca B, i Sureda ho va fer en el juvenil. Serà la primera vegada que tots dos futbolistes jugaran a Mallorca des que es van establir a Catalunya.

Després de l'expulsió per tarjeta vermella diumenge passat, l'entrenador Ferran Costa no podrà asseure's a la banqueta per dirigir l'equip. Tampoc Àlex Sánchez no podrà jugar després de rebre una dobla amonestació contra l'Ibiza.

El Mallorca B és 15è a la classificació amb dues victòries, tres empats i sis partits perduts. Ha marcat un total de 5 gols i n'ha encaixat 10.