1 de 10
Escena

Lídia Pujol actuarà diumenge al Kursaal en un concert dedicat a la cantautora madrilenya Cecilia

Encara queden entrades per aquest concert que reivindica el llegat musical d'aquesta artista

Lídia Pujol interpretarà Cecilia diumenge | Marc Javierre Kohan
per Redacció, 24 de novembre de 2022 a les 13:33 |
El Kursaal acollirà aquest diumenge, 27 de novembre a les 6 de la tarda, Conversando con Cecilia, un concert en què Lídia Pujol recuperarà les cançons de la cantautora madrilenya Cecilia.

El 3 d'octubre de 2017, com per miracle, una cançó de Cecilia composta l'any 1974, sorgeix de la recambra de l'inconscient col·lectiu i es fa present en la vida de Lídia Pujol per relacionar-la amb les circumstàncies tants cops repetides al llarg de la història natural: el peix gran es menja el petit.


En escoltar Cecilia, Lídia Pujol es va sentir interpel·lada i ha volgut establir una conversa amb el projecte artístic i vital de la cantautora madrilenya que va morir amb 27 anys d'accident quan vivia els moments àlgids de la seva carrera artística. Amb la col·laboració de músics i productors, Lídia Pujol ha despullat les cançons dels arranjaments de l'època per fer que les lletres emergeixin i redescobrir així la profunditat amb la qual Cecilia cantava les seves inquietuds. Algunes de les seves lletres van ser mutilades pels censors franquistes. Aquí en sentirem les versions originals.

Al concert del Kursaal, Lídia Pujol estarà acompanyada per una banda formada per Dani Espasa (piano), Dario Barroso (guitarra clàssica i elèctrica), Xavi Lozano (flautes/efectes sonors), Dídac Fernández (bateria), Carlos Monfort (violí, guitalele) i Miquel Àngel Cordero (contrabaix i baix elèctric). 


Les entrades per veure Lídia Pujol tenen un preu de 18 euros (15 euros per a majors de 65 anys, menors de 30 anys i escoles de música i 10 euros amb Carnet Galliner) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

 

Participació