Cardona aconsegueix mig milió d'euros dels pressupostos de l'Estat per a la reconversió industrial

A través d'una esmena que ha negociat ERC amb el govern espanyol format per PSOE i Unidas Podemos

Cardona està a punt d'iniciar les obres del polígon la Cort II
Cardona està a punt d'iniciar les obres del polígon la Cort II | AjCdn
Redacció
23 de novembre del 2022
Actualitzat el 24 de novembre a les 0:00h
Cardona, de la mà del grup d'ERC a Madrid, ha aconseguit incorporar una esmena dins la llei de Pressupostos Generals de l'Estat que inclou 500.000 euros per a la reconversió industrial i social del municipi.

ERC, a través de la negociació política amb el govern espanyol format per PSOE i Unidas Podemos, ha incorporat diverses esmenes en la tramitació de la llei de Pressupostos Generals de l'Estat. Una de les esmenes contempla l'aportació d'una quantitat de 500.000 euros per a la reconversió industrial i social de Cardona.

L'alcalde, Ferran Estruch, afirma que és "una notícia molt positiva" que permetria a la vila fer un salt molt important. Explica, a més, que "feia molt temps que des de l'Ajuntament i amb la col·laboració del grup parlamentari d'Esquerra Republicana s'estava treballant per poder disposar d'uns recursos que ens ajudin a fer possible l'impuls econòmic de Cardona".

Estruch considera que "aquesta notícia arriba en un gran moment" tenint en compte que s'estan a punt d'iniciar les obres del nou polígon industrial la Cort II que "ha de permetre una reactivació econòmica important".

Impuls de l'economia local
Cardona, en cas d'aprovar-se els pressupostos de l'estat espanyol, serà el tercer municipi de la comarca que rebrà aquesta quantitat econòmica per reactivar l'economia dels pobles miners de la zona.

Arxivat a