L'infantil del Bàsquet Manresa jugarà la fase previa de la Minicopa contra Breogan, Betis i Fuenlabrada

La competició es jugarà entre el 6 i el 8 de desembre a València

L'infantil del Bàsquet Manresa es va classificar la temporada per a la Minicopa
L'infantil del Bàsquet Manresa es va classificar la temporada per a la Minicopa | A. Arrizabalaga
23 de novembre del 2022
Actualitzat a les 21:36h
L'equip infantil del Bàsquet Manresa jugarà la fase prèvia de la Minicopa entre el 6 i el 8 de desembre contra el Breogan, el Betis i el Fuenlabrada. Els bagencs estaran enquadrats al grup D d'una competició que es celebrarà a l'Alqueria i la Fonteta de València, i d'on sortiran els sis equips que acompanyaran el Real Madrid, com a vigent campió, i el Joventut, com a amfitrió a la fase final. 

El primer partit del Bàsquet Manresa serà contra el Breogan el dimarts 6 de desembre a les 5 de la tarda. L'endemà, els bagencs tindran dos partits més. Contra el Betis a un 1/4 d'1 del migdia i davant el Fuenlabrada a 3/4 de 7 de la tarda.

Els primers de cada grup es classificaran directament per a la Mincopa de Badalona. Els segons hauran de disputar un partit davant un altre segon el dijous 8 de desembre en busca de les darreres dues places.

La temporada passada, el Bàsquet Manresa va aconseguir la classificació per a la fase final.

D'altra banda, el jugador de la Salle ManresaMarc Giménez Bulló també jugarà el torneig com a jugador convidat per part del Futbol Club Barcelona. Es tracta d'un jugador que destaca per la seva faceta anotadora.