Pedro Martínez: «El Benfica ha estat millor»

L'entrenador del Baxi Manresa ha lamentat no haver certificat el primer lloc de grup

Pedro Martínez en una imatge d'arxiu
Pedro Martínez en una imatge d'arxiu | FIBA
22 de novembre del 2022
Actualitzat a les 23:53h
Pedro Martínez, entrenador del Baxi Manresa, ha reconegut el mal partit del seu equip i la superioritat del Benfica durant els quaranta minuts de joc. "No hem fet un bon partit. Hem començat malament. A la segona part hem volgut millorar però hem de reconèixer que el Benfica ha estat millor", ha dit el tècnic. 

L'entrenador del Baxi Manresa ha parlat del poc temps de recuperació entre el darrer partit de la Lliga Endesa i el de la Basketball Champions League. Més quan la situació de l'equip és molt precària. El conjunt manresà continua desequilibrat per la manca d'un cinc titular.

Martínez ha lamentat no haver certificat el primer lloc de grup. "Ho tenim complicat", ha dit parlant de cara a les dues jornades que queden per completar la primera fase de la competició europea. Amb la inclusió de Frankie Ferrari i Jordan Caroline els manresans no podran incloure ningú més en aquesta fase. Per tant, Matthias Tass i el nou pivot que arribi hauran d'esperar la següent fase de la BCL.

Sobre Caroline, que aquest dimarts ha debutat, ha preferit no fer-ne cap valoració individual i sha centrat en la situació de tot el conjunt. El nord-americà només porta un entrenament amb el seu nou equip. 

Arxivat a