Sant Salvador de Guardiola impulsa diverses accions per commemorar el 25-N

Entre altres actes, l'Ajuntament ha programat un espectacle de dansa contemporània de l'Esbart Manresà

L'Esbart Manresà portarà «Totes» a Sant salvador de Guardiola
L'Esbart Manresà portarà «Totes» a Sant salvador de Guardiola | Esbart Manresà
Redacció
22 de novembre del 2022
Actualitzat a les 18:01h
L'àrea d'Igualtat i Cultura de l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola impulsarà dues accions amb motiu de la celebració, el 25 de novembre, del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. En el marc de la campanya, aquesta setmana es repartiran més de 150 exemplars del llibre-glossari Som infants. Ens escolteu? de Natalia Salvo Casaús i il·lustrat per M. Ángeles Aznar Medina.

Aquest document publicat per l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola, té per objectiu conscienciar els infants de primària sobre la discriminació i la igualtat de gènere. En el llibre es poden veure fins a trenta conceptes relacionats amb temes de drets humans, discriminació, violència de gènere o igualtat, de manera que queden explicats de forma clara i donen peu a conscienciar sobre aquests fets.

Paral·lelament, el divendres 25 de novembre a 2/4 de 9 del vespre al teatre de La Sala, es farà la lectura del manifest institucional i s'hi representarà l'espectacle Totes de l'Esbart Manresà. Aquesta obra pretén a través de la dansa contemporània reivindicar una mirada del moviment feminista. A partir de la consciència de l'opressió, l'alteritat, l'autoemancipació, la violència sexual, la maternitat i la sexualitat. L'espectacle tindrà una durada de 20 minuts, i l'accés serà de forma gratuïta.