Dijous se celebrarà l'acte de graduació de la promoció 2022 de la UPC Manresa

L'acte tindrà lloc al Teatre Kursaal a partir de les 7 de la tarda

Acte de graduació de la promoció 2021 de la UPC Manresa
Acte de graduació de la promoció 2021 de la UPC Manresa | UPC
Redacció
22 de novembre del 2022
Actualitzat a la 13:40h
Aquest dijous, 24 de novembre, a les 7 de la tarda se celebrarà l'acte de graduació dels 166 estudiants i estudiantes de grau, postgrau i màster de la promoció 2022 de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM), centre docent de la Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC) a Manresa. L'acte tindrà lloc al Teatre Kursaal de la ciutat.

A l'acte de graduació hi intervindran Marc Aloy, alcalde de Manresa; Joan Gispets, vicerector de Política Universitària de la UPC, qui presidirà l'acte; i Pere Palà, director de l'EPSEM. També hi intervindrà Marc Molina, graduat en enginyeria electrònica, industrial i automàtica per la UPC Manresa, que apadrinarà la promoció 2022. Actualment és el director d'operacions a l'empresa Teknia.

Presentada per la periodista bagenca Nia Escolà, la gala comptarà també amb la intervenció de l'estudiant amb millor expedient de la promoció, i serà l'escenari d'entrega de diversos guardons. 

En el decurs de la cerimònia s'atorgaran els premis als millors expedients de grau, per part de la UPC Manresa, i de màster, per part de la Caixa d'Enginyers. També es lliuraran els premis Domènec Valero, TIC Bages i Emili Viader als millors treballs de fi de grau i màster, que atorguen el Col·legi d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (CETIM), l'Associació TIC Bages i el Col·legi Oficial d'Enginyers Tècnics i de Grau de Mines i Energia de Catalunya i les Balears i el Colegio Oficial de Ingenieros de Minas del Nordeste, respectivament. Així com també l'empresa DENSO lliurarà els premis DENSO a l'estudiantat destacat.

Durant l'arribada dels assistents, els integrants dels equips d'estudiants Dynamics UPC Manresa, i Synergy Racing Team mostraran, al pati del Kursaal, els vehicles amb els quals competeixen a la Formula Student i la Moto Student.

La gala comptarà també amb una actuació sorpresa i l'actuació de la Colla Castellera Penjats del Campus de Manresa, que posarà punt i final a l'acte.