Sant Vicenç s'afegeix a la campanya comarcal per a l'eliminació de la violència contra les dones

Els actes començaran aquest dimecres amb una acció al pati de l'INS Castellet i de l'escola FEDAC i acabaran dimarts amb un taller d'autodefensa digital feminista

Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet | AjSVC
Redacció
22 de novembre del 2022
Actualitzat a les 17:59h
Sant Vicenç de Castellet s'afegeix a la campanya comarcal per reivindicar l'eliminació de la violència contra les dones coincidint amb la jornada del 25 de novembre. Sota el lema L'amor no mata, el municipi ha programat diferents activitats reivindicatives que començaran dimecres als patis de l'INS Castellet i de l'escola FEDAC amb una acció teatralitzada adreçada a l'alumnat d'ESO. A la tarda es farà una lectura dramatitzada de l'obra de teatre La senyora Florentina i el seu amor Homer, escrita per Mercè Rodoreda al Teatre El Coro.

Els actes, organitzats per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i la Comissió de Polítiques d'Igualtat, inclouen un taller de defensa personal (dissabte al matí a l'escola Puigsoler), la programació del club de lectura feminista amb l'obra El fruit del baobab de Maite Carranza (dilluns a la Biblioteca) i un taller d'autodefensa digital feminista que divulgarà les eines i els exemples de resposta ciberfeministes (dimarts a l'Auditori de l'Espai Ateneu).

Divendres, dia central
Divendres, coincidint amb la jornada del 25 de novembre, es farà l'acte institucional i la lectura del manifest a la plaça de l'Ajuntament a 2/4 de 12 del migdia. Al vespre, l'Associació Feminista Fem Lluita presentarà una performance reivindicativa contra la violència de gènere. Serà a 2/4 de 8 a la plaça de l'Ajuntament.