1 de 10
25-N

Santpedor commemorarà el 25-N amb activitats de conscienciació i prevenció de la violència contra les dones

Amb l'acte institucional, teatre i tallers

Imatge d'arxiu d'un acte feminista a Santpedor | AjStp
per Redacció, 22 de novembre de 2022 a les 09:49 |
L'Ajuntament de Santpedor organitzarà un any més una campanya de sensibilització per fer visible la lluita contra la violència masclista, coincidint amb el 25-N, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones.

L'acte institucional serà el mateix 25 de novembre a les 6 de la tarda a la plaça Gran U d'Octubre i comptarà amb la col·laboració dels infants i joves de l'Aula Socioeducativa i el Lokal de la Vila. També està previst un taller de píndoles feministes adreçat als joves de 2n d'ESO de l'IES d'Auro, i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.


Per cloure els actes del 25-N s'ha programat per al diumenge 27 a 2/4 de 6 de la tarda a la placeta del Born l'obra de teatre El crim dels llençols blancs, de la companyia La Mayéutica. Es tracta d'una acció teatral de denúncia al voltant dels crims contra les dones, que no distingeix d'edat, origen ni condició social. Tres cossos, tres vides trencades per la violència masclista que donaran veu a totes les dones que han mort a mans de les seves parelles o exparelles.

La regidora d'Igualtat, Núria Martínez Amat, assenyala que "malauradament s'ha de continuar commemorant aquest dia per sensibilitzar els santpedorencs d'aquesta xacra social. No tolerem cap tipus de violència, ni verbal ni física cap a les dones. Ens hem d'implicar tots perquè no segueixi succeint".

Participació