Cardona s'organitza per visibilitzar el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

Amb actes i activitats de divendres a diumenge

Cardona farà els actes del 25-N al llarg del cap de setmana
Cardona farà els actes del 25-N al llarg del cap de setmana | AjCdn
Redacció
21 de novembre del 2022
Actualitzat el 22 de novembre a les 18:00h
L'Ajuntament de Cardona inicia una setmana plena d'actes al voltant del 25-N, que ja va començar amb un taller sobre violències masclistes i "resistències a les pantalles", a càrrec de Drac Màgic, el passat 8 de novembre dirigit a alumnes de l'institut de 1r de batxillerat.

El divendres, 25 de novembre, coincidint amb la commemoració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, l'Ajuntament s'aturarà a les 12 del migdia davant de l'edifici del consistori (Plaça de la Fira, 1) per fer la lectura del manifest del 25-N, que comptarà amb una actuació d'Elena Ribera i amb la col·laboració de l'Institut Sant Ramon i Vedruna Cardona.

El mateix divendres, a les 5 de la tarda, la Biblioteca Marc de Cardona acollirà una representació dels contes Les bruixes de l'Arlet i Artut i Clementina, sobre la diversitat i la igualtat, a càrrec dels nens i nenes de l'Esplaia't.

L'endemà dissabte, coincidint amb la Fira de Nadal que organitza l'Associació de Veïns de La Coromina, a les 5 de la tarda hi haurà l'animació familiar La petita puça, a càrrec d'Ai Carai, un conte cantat, contra la discriminació de gènere i per la igualtat. Serà al carrer Església de La Coromina.

Els actes pel 25-N posaran punt i final el diumenge amb l'espectacle Ara ets tu qui canviarà la història, una creació de Jana Xandri i Zoe Puig, amb la participació d'en Guillem, la Sira i la Mia, Serà a 2/4 de 12 del migdia a la Fira de Baix i, finalment, amb un concert-xerrada per a l'eliminació de la violència masclista a càrrec de Flux i Sílvia Valle.

Als actes, que organitza l'Ajuntament de Cardona, de la mà de la regidoria d'Igualtat, hi col·laboren el Col·lectiu Feminista Les Magalles, la Biblioteca Municipal, el Consell Comarcal del Bages, la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de la Salut de la Catalunya Central.


Arxivat a