Sant Joan celebrarà un concert benèfic pel Dia Internacional contra la violència masclista

També organitzarà jocs per la igualtat, tallers, xerrades, una botifarrada i la presentació d'un llibre

La majoria d'activitats es portaran a terme a Cal Gallifa
La majoria d'activitats es portaran a terme a Cal Gallifa | AjSJV
Pere Fontanals
21 de novembre del 2022
Actualitzat el 22 de novembre a les 17:58h
Sant Joan de Vilatorrada celebrarà un concert solidari pel Dia Internacional contra la violència masclista, el mateix dia de ls commemoració, el 25 de novembre, a càrrec de Tu Remedio, Antonio El Remendao i la cantant d'El Quinto Carajillo, Gemma. Serà a la Sala de Cultura Cal Gallifa sobre les 9 del vespre. El donatiu serà de 5 euros i els beneficis aniran destinats a entitats de suport a dones maltractades.

El mateix dia 25-N a les 12 del migdia es farà la lectura del manifest a l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. A les 6 de la tarda hi haurà jocs per la igualtat a la Ludoteca Cal Gallifa, a les 8 del vespre se celebrarà una botifarrada a Cal Gallifa, i abans del concert es presentarà el llibreEl monstruo perfecto.

Durant la setmana, Sant Joan celebrarà altres actes relacionats amb el 25-N. El dimecres 23 de novembre, a 2/4 de 4 de la tarda a la Sala petita de Cal Gallifa, es portarà a terme el taller Soc dona. Com construeixo el meu dia avui?, a càrrec de Susanna Pruna. A les 6 de la tarda, a la Biblioteca, la professional del CAP de Sant Joan Carme Espelt pronunciarà la xerrada Però per què ella ho permet?.

L'endemà dijous, 24 de novembre, la Biblioteca acollirà a partir de 2/4 de 6 de la tarda, l'hora del conte amb Coses de porcs i altres animalades, a càrrec de Ruth Garcia.