Sallent presenta l'avantprojecte de Cal Carrera

Hi haurà activitats lúdiques durant tot dissabte per a visitar l'actual fàbrica tèxtil

Aida Pla Genobart
26 de març del 2010
576_12698036292
576_12698036292

Projecte de Cal Carrera. Ajuntament Sallent

Per tal de que la gent visiti l'antiga fàbrica tèxtil de Cal Carrera, Sallent presenta per aquest cap de setmana un seguint d'actes entre els quals s'hi engloba la presentació de l'avantprojecte de la fàbrica per a convertir-la en equipament escènic i polivalent.

De 10 del matí a 2 del migdia, al mercat d' aquest diumenge, situat a la plaça Catalunya, hi haurà un punt d'informació amb la proposta d'edifici per tal que els sallentins puguin participar i opinar per a millorar i enriquir el projecte. També hi haurà una jornada de portes obertes a Cal Carrera.

La idea inicial és que la planta baixa de Cal Carrera sigui una sala polivalent que serveixi com a sala de teatre i com a auditori. Aquesta tindria una superfície útil de 1012,2m2 i, correctament condicionada i insonoritzada, disposaria de 337,05m2 de platea amb capacitat per a 400 butaques retràctils per a poder deixar la sala lliure per desenvolupar- hi altres tipus d'activitats. Per altra banda la primera planta seria una zona més diàfana que contindria despatxos amb taules de treball i sales de reunions i zones polivalents per portar-hi a terme activitats com exposicions, conferències, cursos de formació o festes i actes diversos.

Fins el 23 d'abril hi ha una exposició a l'entrada de l'Ajuntament i a l'entrada del Pavelló Esportiu on el ciutadà pot disposa d'una bústia de suggeriments per enviar les seves aportacions sobre aquest equipament. A més, el dimecres 7 d'abril a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sallent l'arquitecte redactor de l'avantprojecte explicarà i resoldrà totes les consultes tècniques sobre el futur equipament

Posteriorment s'analitzaran tots els suggeriments i propostes rebudes i durant el mes de maig es respondran personalment i col·lectivament totes les aportacions. També es presentarà l'avantprojecte definitiu i s'encarregarà el projecte executiu de l'obra.

A més d'aquestes actuacions, aquest dissabte es faran vàries activitats a Cal Carrera. D'11 a 2 del migdia es faran tallers infantils de maquillatge, globoflèxia i plastilina. A les 5  i a les 7 de la tarda hi haurà sessió de teatre i a les 5.45 hi haurà una exhibició de dansa, aeròbic i hip-hop a càrrec de l'ASCF i de l'Escola Tot Dansa. A parti de les 7.45 del vespre s'inicia una conjunt de concerts. El primer d'ells a càrrec de Coral Jove Clau de Sol La Troupe del Riu, el segon serà a les 8.30 amb el grup de Combos de l'Escola Municipal de Música Cal Moliner i a les 11 del vespre els grups sallentins Remaches i Tinajas faran el concert de nit.