Una versió coral acomiada «Paf, el drac màgic» de Manresa

Alumnes de l'Esclat, Juanjo Muñoz de Gossos i Beth van acompanyar Falsterbo en la seva gira de comiat a la capital del Bages

Vídeo | Interpretació de «Paf, el drac màgic» a Manresa en la gira de comiat de Falsterbo
Vídeo | Interpretació de «Paf, el drac màgic» a Manresa en la gira de comiat de Falsterbo | Aina Font Torra
Aina Font Torra / Pere Fontanals
21 de novembre del 2022
Actualitzat a les 15:16h

Públic, alumnes de l'Esclat, Juanjo Muñoz dels Gossos i Beth, entre d'altres, van acompanyar dissabte Falsterbo en la interpretació de la popular Paf, el drac màgic al Kursaal en el marc de la gira de comiat de l'històric grup català a Manresa.

Amb 53 anys voltant pels escenaris i interpretant cançons que formen part dels records musicals de quatre generacions, Eduard Estivill va explicar que Manresa és la ciutat on el grup ha fet més concerts en tota la seva trajectòria. "De tota la gira, és un dels concerts més emocionants i especials que fem i que farem", va admetre.

La formació ha decidit posar punt i final a la seva afició de cantar amb un disc i una gira. El fil conductor d'aquest projecte musicocultural no podia ser cap altre que la cançó que els ha acompanyat des del principi: Paf, el drac màgic, un espectacle dirigit per Toni Xuclà amb les cançons més emblemàtiques del repertori folk-rock del grup. El concert va fer reviure temes com L'estranya joguina, Quan el sol es pon, Camí Ral, Bella Ciao i, és clar, Paf, el Drac Màgic.