Castellbell s'endinsa en els actes del Dia contra la violència masclista

Aquest dissabte van començar els actes amb el seminari d'autoprotecció i seguretat femenina i el programa continuarà aquesta setmana

Castellbell i el Vilar
Castellbell i el Vilar | DiBa
Redacció
21 de novembre del 2022
Actualitzat el 22 de novembre a les 18:00h
Castellbell i el Vilar commemorarà el Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones aquest mes de novembre. En el marc de la campanya L'amor no mata, que promou el Consell Comarcal del Bages, el municipi ha programat tot d'activitats reivindicatives al voltant de la jornada del 25 de novembre.

Els actes van començar dissabte passat amb una nova edició del seminari d'autoprotecció i seguretat femenina a càrrec del Grup d'Acció Solidària, i aquest dimecres, coincidint amb el mercat municipal, es muntarà un punt lila informatiu per reivindicar l'eliminació de la violència contra les dones durant tot el matí.

Taller i lectura del manifest
Coincidint amb la jornada del 25 de novembre, es farà una concentració davant de l'Ajuntament a partir de les 7 de la tarda que inclourà la lectura del manifest del 25-N. Abans, a partir de les 4 de la tarda es farà un taller en què Paqui Borjas donarà les eines per a la gestió emocional i el benestar.