Al Manresa CBF li surt creu en un final ajustat contra el TGN Bàsquet (57-55)

Les manresanes s'han posat per davant en l'últim minuts, però no han pogut rematar

Mariona Mulio en una imatge d'arxiu
Mariona Mulio en una imatge d'arxiu | Pere Fontanals
20 de novembre del 2022
Actualitzat a les 20:44h
El Manresa CBF ha perdut el seu segon partit consecutiu aquest diumenge a Tarragona, en un final a cara o creu que no ha somrigut a les roses. Les jugadores del TGN Bàsquet han estat més encertades en la recta final i s'han imposat per 57-55, en un duel que es trobava 54-55 quan ha arribat al minut final.

El Manresa CBF ha començat dominant el partit en el primer quart amb un màxim avantatge de 6 punts que ha desaparegut en els darrers segons, per arribar al final del període 17-16. A la represa, les tarragonines han dominat el ritme i el marcador, amb mínimes avantatges, però s'ha arribat al descans amb empat, 31-31.

A la tornada dels vestidors, els dos equips han encadenat ratxes, amb una nova avantatge favorable a les manresanes de 5 punts a mig tercer quart, que s'ha esvaït abans d'arribat als últims deu minuts de matx, 44-43. S'arribava al quart definitiu amb tot per decidir. Les tarragonines s'han avançat primer, però les manresanes les han atrapat, 46-47. Les locals han tornat a posar punts per entremig, però les visitants han tornat a reaccionar, 54-55. La tercera estirada del TGN Bàsquet ha arribat al darrer minut i el Manresa CBF ja no ha pogut repetir la resposta.

Per part manresana, Paula Barghout ha anotat 19 punts i Mar Martí, 9. En tot el partit, el Manresa CBF només ha llançat 5 tirs lliures.

Amb aquesta segona derrota, el Manresa CBF baixa fins a la sisena posició de la Copa Catalunya, tot i que amb un partit pendent que, en cas de victòria, les mantindria en segona posició. La propera jornada rebran el Joventut Les Corts a Manresa el dissabte a les 6 de la tarda.