La Pirinaica reacciona tard a l'encert del San Mauro (2-3)

Els de l'Anoia marquen tres gols en tres ocasions i els de la Mion escurcen diferències a base de penals

Onze del FC Pirinaica contra el San Mauro
Onze del FC Pirinaica contra el San Mauro | FC Pirinaica
20 de novembre del 2022
Actualitzat a les 17:25h
La Pirinaica ha perdut aquest diumenge a la Mion contra el San Mauro, 2-3, en un matx que ha estat molt cruel per als del Bages, que han rebut els tres gols en les gairebé úniques oportunitats que ha tingut l'equip de Santa Margarida de Montbui. Malgrat això, els jugadors locals han estat a punt de treure algun punt del partit amb dos gols en els darrers dotze minuts.

Baraldés ha avançat l'equip anoienc al minut 16 amb un gol a pilota parada. En la segona arribada del San Mauro a la porteria d'Armengol, en una contra, Nantez ha eixamplat diferències. El primer període ha finalitzat amb un 0-2 fruit dels únics atacs dels visitants.

La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica, i Navarro, en el primer atac dels visitants del període, al minut 57, ha marcat el 0-3. El partit semblava decidit, però els de la Mion l'han disputat fins a l'esgotament. Al minut 78, Epi ha reduït diferències gràcies a un penal forçat per Ferran. Set minuts després, Epi tornava a marcar de penal després d'una jugada protagonitzada per ell mateix, que també ha significat l'expulsió del visitant Navarro, per segona amonestació.

Quedaven minuts per jugar i els manresans jugaven amb un home més, però la remuntada no ha estat possible i el Sant Mauro s'ha endut els tres punts cap a l'Anoia.

La Pirinaica porta dos partits perduts continuats, i no guanya des de fa cinc jornades. Tot i així, es manté en desena posició. La propera jornada, la Pirinaica jugarà al camp de la UE Tàrrega.