L'Egiba comença la Lliga Iberdrola amb una victòria a Palma

Les gimnastes de l'equip manresà han estat presents en posició de podi en tots els aparells

Laia Font ha encapçalat la classificació individual
Laia Font ha encapçalat la classificació individual | RFEG
20 de novembre del 2022
Actualitzat a les 8:52h
L'Egiba de Manresa ha iniciat la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística de la millor manera possible amb una contundent victòria a Palma en la primera jornada. Han completat el podi el Xelska balear i el Les Moreres català.

La victòria de les gimnastes del club manresà ha arribat després d'unes fantàstiques actuacions en cadascun dels aparells, on sempre han estat presents, com a mínim, en posicions de podi.

En salt, Ona Sànchez ha estat segona, Laia Font, tercera, i Tisha Volleman, dotzena; a les paral·leles, Tisha Volleman ha estat segona, Laia Font, cinquena, i Ona Sànchez, setzena; a la barra, Carla Font ha estat segona, Laia Font, cinquena, i Ona Sànchez, dissetena, i finalment al terra, Tisha Volleman ha estat primera, Laia Font, cinquena, i Ona Sànchez, desena.

Els magnífics resultats individuals de les d'Egiba als aparells, han donat com a resultat una classificació general individual encapçalada per Laia Font, primera a 800 punts de la segona. Ona Sànchez ha estat cinquena, Carla Font, setena, Tisha Volleman, vint-i-unena; Maria Comallonga, trenta-tresena; Aina Solà, quaranta-vuitena, i Mar Royo, cinquanta-dosena.

Aquests resultats han permès una victòria incontestable de l'Egiba a la classificació per equips amb 187.732 punts, seguit del Xelska, amb 184.934 punts, i el Les Moreres, amb 183.666 punts.

- Resultats i classificació