1 de 10
Lliga Iberdrola

L'Egiba comença la Lliga Iberdrola amb una victòria a Palma

Les gimnastes de l'equip manresà han estat presents en posició de podi en tots els aparells

Laia Font ha encapçalat la classificació individual | RFEG
per Pere Fontanals, 20 de novembre de 2022 a les 08:46 |
L'Egiba de Manresa ha iniciat la Lliga Iberdrola de gimnàstica artística de la millor manera possible amb una contundent victòria a Palma en la primera jornada. Han completat el podi el Xelska balear i el Les Moreres català.

La victòria de les gimnastes del club manresà ha arribat després d'unes fantàstiques actuacions en cadascun dels aparells, on sempre han estat presents, com a mínim, en posicions de podi.


En salt, Ona Sànchez ha estat segona, Laia Font, tercera, i Tisha Volleman, dotzena; a les paral·leles, Tisha Volleman ha estat segona, Laia Font, cinquena, i Ona Sànchez, setzena; a la barra, Carla Font ha estat segona, Laia Font, cinquena, i Ona Sànchez, dissetena, i finalment al terra, Tisha Volleman ha estat primera, Laia Font, cinquena, i Ona Sànchez, desena.

Els magnífics resultats individuals de les d'Egiba als aparells, han donat com a resultat una classificació general individual encapçalada per Laia Font, primera a 800 punts de la segona. Ona Sànchez ha estat cinquena, Carla Font, setena, Tisha Volleman, vint-i-unena; Maria Comallonga, trenta-tresena; Aina Solà, quaranta-vuitena, i Mar Royo, cinquanta-dosena.


Aquests resultats han permès una victòria incontestable de l'Egiba a la classificació per equips amb 187.732 punts, seguit del Xelska, amb 184.934 punts, i el Les Moreres, amb 183.666 punts.

- Resultats i classificació

 

Participació