El Grup Via CB Artés se situa segon gràcies a la victòria contra el Bàsquet Molins (65-57)

La Salle Manresa S. Gol ha sortit derrotada de la pista del SD Espanyol, 82-74, mentre que el Terra Endins CB Vilatorrada ha vençut el Vedruna Gràcia 66-62

El CB Artés consolida la seva posició a la part alta de la taula
El CB Artés consolida la seva posició a la part alta de la taula | Hasmukh Kerai
20 de novembre del 2022
Actualitzat a les 22:21h
El Grup Via CB Artés s'ha situat segon del grup 2 de la Copa Catalunya empatat amb el CB Ipsi i només per darrere del CB Alpicat, gràcies a la victòria que ha aconseguit aquest dissabte a casa contra el Bàsquet Molins per 65-57.

Els bagencs han fet valer els seus millors percentatges en tirs de 2 punts i tirs lliures per endur-se una victòria que ha quedat gairebé segellada al descans amb el marcador 35-16, amb uns visitants que no han anotat en els darrers cinc minuts del segon quart, mentre que els locals feien 12 punts.

A la represa, el CB Artés ha tret el peu de l'accelerador, però els del Baix Llobregat no han tingut capacitat per recuperar tots els punts perduts durant la primera mitja part del partit, tot i que han arribat a posar-se a 4 punts en l'últim minut, 59-55. Els del Bages han premut les dents en els darrers instants i s'han emportat la victòria. Ferran Mas ha completat un excel·lent partit amb 19 punts.

La Salle perd a la pista del SD Espanyol
La Salle Manresa S. Gol, per la seva part, ha perdut 82-74 a la pista del SD Espanyol el seu segon partit consecutiu després de la derrota de la passada jornada contra el CB Artés.

El partit a Barcelona s'ha decidit després que s'arribés a l'equador del partit amb empat a 39 punts, en uns primers dos períodes amb constants alternatives en el marcador. A la represa, un primer bàsquet de Cañé i un posterior triple de Farell han permès les que serien últimes avantatges manresanes en el marcador.

Un nou bàsquet de Farell ha tornat l'empat al marcador, 46-46, però a partir d'aquí els locals ha fet seu el ritme del partit i, lentament, però sense pausa, han anat obrint forat fins a posar-se a 11 punts, 72-61, a falta de 5 minuts per al final. Les cistelles dels manresans en els darrers minuts han estat respostes sempre pels locals, que s'han endut la victòria 82-74. Pels manresans, Font, amb 19 punts, ha estat el màxim anotador.

Important victòria del Terra Endins CB Vilatorrada contra el Vedruna de Gràcia
El Terra Endins CB Vilatorrada ha aconseguit aquest diumenge una important victòria al pavelló municipal de Sant Joan contra el Vedruna Gràcia, 66-62, gràcies a un inici fulgurant de l'últim quart, amb un parcial de 10-0, que han sabut administrar fins al final del partit.

El partit ha estat molt igualat durant els seus tres primers quarts, amb alternatives en el marcador, però amb un lleuger domini visitant que, no obstant, no ha aconseguit separar-se més de 6 punts en tot el partit, 9-16 al minut 6 del primer quart. Mostra d'aquesta igualtat han estat els diferents parcials. el primer quart ha finalitzat 18-19; el segon, 30-29, i el tercer, 51-51.

A partir d'aquí, els bagencs han iniciat l'últim quart amb un parcial de 10-0, que els graciencs han respost amb un 0-7 per posar-se a tres punts. Els locals s'han mostrat murris en els instants finals i han sabut mantenir la mínima diferència fins al final del partit. Guillem Andreu ha estat el màxim anotador del Terra Endins CB Vilatorrada, amb 17 punts.