El CE Manresa torna a centrar-se en la lliga amb la visita del CD Ibiza

Bagencs i balears s'enfrontaran al Congost diumenge al migdia

El CE Manresa tornarà a la lliga diumenge contra el CD Ibiza
El CE Manresa tornarà a la lliga diumenge contra el CD Ibiza | Hasmukh Kerai
19 de novembre del 2022
Actualitzat a les 16:07h
El CE Manresa tornarà a la quotidianitat diumenge a les 12 del migdia amb la visita a l'estadi del Congost del CD Ibiza. Els manresana hauran de passar full de l'històric partit de diumenge passat, amb el retorn a la Copa 36 anys després, amb la millor entrada de pagament que ha viscut l'Estadi, amb el gol més ràpid de la història del futbol espanyol en competició, i amb l'eliminació a mans del Pontevedra.

Els homes de Ferran Costa encaren el partit amb molt millors números que els eivisencs. Com el local, el CE Manresa només ha cedit un empat, mentre que els balears, com a visitants, només han sumat dos empats. En xifres totals, el CE Manresa és el segon equip més golejador i el CD Ibiza és el segon més golejat. A més, els homes de Raúl Garrido només han mantingut la porteria pròpia a zero en un sol partit com a visitant.

Totes aquestes dades, sobre el paper, donarien prou avantatge als bagencs, però també cal tenir en compte que, a diferència del CE Manresa, el CD Ibiza va superar la primera eliminatòria de la Copa guanyant el Rayo Majadahonda.

Així, doncs, el Congost pot viure diumenge un partit atractiu que podria consolidar la posició a la taula del CE Manresa després de la desil·lusió de diumenge passat.