El Covisa Manresa visita el Mataró amb la voluntat de revertir la tendència negativa

El partit es disputarà a la capital del Maresme diumenge al migdia

El Covisa Manresa viatja a Mataró
El Covisa Manresa viatja a Mataró | MFS
Redacció
18 de novembre del 2022
Actualitzat a les 17:10h
El Covisa Manresa visitarà aquest diumenge a les 12 del migdia el Marlex Mataró, un equip amb qui s'ha trobat en moltes ocasions en lliga. L'última ocasió va ser en el play off d'ascens a Segona Divisió en què, en la primera eliminatòria, el conjunt manresà va ser eliminat. Posteriorment els mataronins no tampoc aconseguiren l'ascens, els va barrar el pas Santiago.

El Mataró sempre ha estat un dels equips punters de la categoria. Enguany però, es troba en una situació diferent. Es vuitè a la taula amb 14 punts amb un bagatge negatiu a casa seva amb només un partit guanyat, contra l'Irefrank Elx, dos de perduts (Cerdanyola i Calvià) i un d'empatat (Industrias). A fora, ha perdut a Picassent, ha guanyat al Natació Sabadell i l'Hospitalet, mentre que ha empatat a Ripollet. En l'apartat de gols, en té 27 a favor i 22 en contra. El Covisa Manresa en té 34 a favor i 33 en contra.

El conjunt del Bages viatjarà recuperant jugadors com Terri que no va jugar per sanció dissabte passat i Gerard que tampoc no ho va fer per grip. Per tant, tota la plantilla es troba a disposició de Borja Burgos a excepció del porter Sergio Arriero que es continua recuperant de la seva lesió.