1 de 10
Cinema

La Fàbrica Vella de Sallent projectarà diumenge «Binti», en el marc del CineXic d'Òmnium

És la història d’una nena congolesa que somia en convertir-se en una famosa youtuber

per Redacció, 18 de novembre de 2022 a les 12:31 |
El mes passat, Sallent es va sumar al cicle CineXic d'Òmnium i, aquest diumenge a les 6 de la tarda, arribarà la segona projecció a l'Espai Cultural Fàbrica Vella amb la pel·lícula Binti.

Binti, una producció belga i holandesa, explica la història d'una nena nascuda al Congo que vol viure una vida normal i que somia amb convertir-se en una famosa youtuber com la seva ídol Tatiana.


El film és recomanat per a infants a partir de 8 anys i l'entrada és gratuïta.

CineXic és un programa d'Òmnium d'impuls del cinema infantil en català a través d'un circuit de sales arreu del territori que es fa en col·laboració de Pack Màgic i Rita&Luca, distribuidores de cinema infantil independent.


CineXic proposa una programació estable de pel·lícules infantils en català per a tota la família, amb una pel·lícula cada mes, la mateixa a totes les sales del territori. Així, la propera projecció serà el desembre, el dia 18, a l'Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent, a 2/4 de 12 del migdia, amb Pippi i el senyor sense son i El viatge de Bu, d'Edmunds Jansons (Letònia, 2017), i Julien Bisaro i Sonja Rohleder (França, 2019), respectivament.

Sallent és el primer municipi del Bages que s'incorpora a la programació de CineXic d'aquesta segona temporada. Durant la primera convocatòria, el cicle de cinema també va arribar al Moianès, concretament a l'Espai Hemalosa de Santa Maria d'Oló, on es van projectar quatre pel·lícules, amb cent cinquanta espectadors, i que a partir de gener tornarà a programar cinema per a infants en català.

 

Participació