Imagina't tornarà dissabte al Conservatori amb «Safari», de Comediants La Baldufa

És un espectacle dirigit per Ramon Molins i recomanat a partir de 3 anys per al qual gairebé s'han exhaurit les entrades

«Safari», de Comediants La Baldufa
«Safari», de Comediants La Baldufa | Promocional
Redacció
17 de novembre del 2022
Actualitzat a les 15:54h
La programació per a públic familiar d'Imagina't tornarà dissabte a les 2/4 de 6 de la tarda, al Teatre Conservatori amb l'espectacle Safari de la Cia de Comediants La Baldufa, un muntatge, recomanat a partir de 3 anys i que gairebé ja ha exhaurit les entrades, que narra el viatge per la sabana amb els exploradors Pinyot i Carabassot. 

En aquesta història d'aventures, en Pinyot i en Carabassot s'endinsaran en un viatge trepidant al cor de la sabana, per resoldre la misteriosa desaparició del lleó.

En la seva tasca d'investigació interpel·len la girafa, el mico, l'elefant, el cocodril... i en plena aventura, topen amb el lleó, capmoix i pensarós, que no sap rugir. Amb la ferma voluntat de resoldre el cas i donar-li un cop de mà, els intrèpids investigadors de La Baldufa miren d'esbrinar quins són els motius d'aquest pesar. 

Per què el cocodril s'entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d'animals també s'entossudeix a fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s'envalenteixi?

El preu de les entrades per veure Safari, que són a punt d'exhaurir-se, és de 8 euros (6 euros amb Carnet Imagina't) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà el dissabte 10 de desembre a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Conservatori amb l'espectacle On vas Moby Dick? de la Cia Centre de Titelles de Lleida.