La Torre Abadal d'Avinyó obrirà les seves portes a la gastronomia del xef David Garcia

Tindrà lloc aquest cap de setmana amb dos menús degustació preparats especialment per a l'ocasió

La Torre Abadal d'Avinyó obre portes a la gastronomia
La Torre Abadal d'Avinyó obre portes a la gastronomia | Maria Rosa Ferré
Redacció
17 de novembre del 2022
Actualitzat a les 11:46h
Després de la gran acollida el passat 1 d'octubre de l'obertura al públic i per primer pop al complet, de la Torre Abadal d'Avinyó, aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, s'oferirà una nova proposta, explícitament gastronòmica i en un format més íntim i selecte.

La primera edició de les Experiències gastronòmiques - Torre Abadal, presentarà dos menús degustació preparats per a l'ocasió gràcies al xef David Garcia anomenats Heritage i Legacy. Ambdues propostes aniran acompanyades d'un còctel de benvinguda previ que es realitzarà al hall de la casa modernista.

Els comensals podran viure en exclusiva, aquesta experiència gastronòmica en un entorn idíl·lic com és l'interior d'una casa d'estil modernista de principis del segle XX.

Les places, que són limitades, es poden adquirir de forma anticipada al web de Torre Abadal.