El Mercat veïnal de segona mà de Manresa tindrà més de 90 parades

La Matinal de Residus Zero es portarà a terme dissabte al tram sud del carrer Francesc Moragas, al barri de Valldaura

El Mercat de segona mà es portarà a terme al carrer Francesc Moragas
El Mercat de segona mà es portarà a terme al carrer Francesc Moragas | GSV
16 de novembre del 2022
Actualitzat el 17 de novembre a les 15:41h
La crida que van fer les associacions de veïns de Valldaura, Vic-Remei, Comtals i Cal Gravat i el Pla de Dinamització Comunitari de la FAVM per organitzar un Mercat de segona mà al tram sud del carrer Francesc Moragas de Manresa ha tingut un èxit aclaparador i més de 90 paradistes s'hi han apuntat.

El Mercat, que se celebrarà aquest dissabte al matí, comptarà amb les parades, la majoria d'elles de particulars que posen a la venda productes que no fan servir, però tindrà altres activitats paral·leles, com l'actuació dels castellers Tirallongues, un contacontes, tallers amb materials reciclats o, fins i tot, una exposició a càrrec d'Aigües de Manresa.

El Mercat donarà el tret de sortida a 2/4 d'11 del matí amb els parlaments i la lectura d'un manifest col·lectiu elaborat per alumnes de les escoles participants, Valldaura, Pare Algué i FEDAC. Sobre les 11 del matí actuaran els Tirallongues. A 1/4 de 12 del migdia, Ai Carai! farà un contacontes per als més xics i un quart d'hora més tard, i fins a la 1 del migdia, portarà a terme tallers amb materials reciclats. Durant tot el matí es podrà veure l'exposició L'aigua allà i aquí, d'Aigües de Manresa.

Els actes formen part de la Matinal Residus Zero en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.