1 de 10
Eleccions municipals 2023

Albert Coberó, escollit candidat del PSC a la reelecció com a alcalde de Súria

El batlle demana "una majoria suficient per poder tirar endavant projectes importants per a Súria, que actualment estan bloquejats per plantejaments partidistes i personalistes"

Albert Coberó durant la recent Fira Medieval d'Oficis de Súria | AjSú
per Redacció, 16 de novembre de 2022 a les 14:23 |
L'assemblea el PSC de Súria va ratificar a Albert Coberó com a candidat a l'alcaldia del municipi a les eleccions municipals del proper mes de maig. Els militants del PSC de Súria van donar suport de manera unànime a l'única candidatura presentada, la de l'actual alcalde, que va agrair la confiança i es va mostrar amb força per encarar les eleccions del 2023.

Un cop escollit, Coberó va reconèixer que les ganes i la il·lusió del 2019 continuen intactes i que tenen ganes "de liderar un govern fort i amb una majoria suficient per poder tirar endavant projectes importants per a Súria, que actualment estan bloquejats per plantejaments partidistes i personalistes".


En aquest primer discurs ja com a candidat oficial, es va posar en relleu tota la feina feta al municipi al llarg d'aquest mandat malgrat totes les circumstàncies adverses que hi ha hagut, "l'impacte de la pandèmia, la situació econòmica de l'Ajuntament quan vam entrar, i ara els efectes derivats de la guerra d'Ucraïna, ha dificultat molt la gestió política".

Coberó va remarcar les ganes de seguir treballant i desenvolupar projectes de futur i necessaris per a Súria. "Els projectes del SAIAR, del Centre Cultural Califòrnia, de transició energètica amb beneficis a la ciutadania, d'habitatge social i de millora d'accessibilitat als barris han de ser pilars fonamentals de la propera legislatura, i només seran possible si el PSC té l'alcaldia al municipi", va remarcar Coberó.

 

Participació