1 de 10
Infància

Santpedor celebrarà el Dia dels Drets dels Infants amb una jornada de joc simbòlic i experiències creatives

Serà diumenge al matí a la plaça Gran U d'Octubre i a la plaça de l'Església

Santpedor celebrarà diumenge el Dia dels Drets dels Infants | AjStp
per Redacció, 16 de novembre de 2022 a les 12:24 |
Aquest diumenge, l'Ajuntament de Santpedor ha organitzat una jornada lúdica per als més xics coincidint amb el Dia Internacional dels Drets dels Infants.

Serà a partir de 2/4 d'11 del matí a la plaça Gran U d'Octubre i a la plaça de l'Església i comptarà amb la participació del Consell dels Infants de Santpedor. La jornada té per objectiu posar a prova l'enginy a través de jocs i experiències per divertir-nos, sentir emocions, crear records i compartir el carrer amb alegria i esperit transformador. Una de les activitats programades, Xics del Xurrac, uneix el joc simbòlic, les arts de carrer i el món casteller amb peces de fusta que cobren vida a través del joc i plantegen reptes d'enginy posant a prova gent de totes les edats.


L'activitat L'estrany viatge del senyor Tonet compta amb deu jocs construïts amb material en desús. Entre fustes, palets i mobles antics s'amaguen els secrets en caixes que cada infant haurà de descobrir deixant-se emportar per la curiositat de descobrir un món de so, llum i moviment que es farà real a través de la robòtica.

Es tracta del 33è aniversari del Dia Internacional, després que el 20 de novembre de 1989, l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Convenció sobre els Drets de la Infància. És per això que des de l'Ajuntament de Santpedor cada any es commemora aquest fet i es recorda a la ciutadania que tot infant té dret a la igualtat, al respecte, a l'ajuda mútua, a la participació, al joc, a l'educació i a la salut.

 

Participació